Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Agüero, Depay og Garcia kan ikke registreres

Transfermarked - 6. juli 2021Agüero, Depay og Garcia kan ikke registreres

© FC Barcelona


Barca har hentet en håndfuld spillere på en fri transfer, men de er endnu ikke officielt registreret hos La Liga. Sergio Agüero, Eric Garcia og Memphis Depay havde alle kontraktudløb i deres respektive klubber den 30. juni, men teknisk set er de endnu ikke Barca-spillere.

Det hænger sammen med, at Barcas økonomi er i opløsning og derfor vil La Liga ikke registrere spillerne før Barca får styr på situationen. Det hænger desuden også sammen med den manglende kontraktforlængelse af Messi. Hans kontrakt udløb også for en uge siden og ej heller han har underskrevet sin nye kontrakt.

Økonomien skal hænge sammen og det gør den ikke i Barca. Man skylder over syv milliarder kroner (sammenlagt) og desuden har man et lønbudget der overstiger grænsen med hele 40%. Det er primært lønbudgettet, der sætter en stopper for registering af de nye spillere og det skal der altså arbejdes på.Der tales om, at klubben arbejder på at sælge og udleje Umtiti, Pjanić, Coutinho, Neto, Aleñá og Braithwaite, men det alene vil ikke engang kunne sikre, at Barca endelig kan sikre sig Messi på en ny kontrakt. Derfor er Antoine Griezmann kommet ind i billedet, da man kan sælge ham for et større beløb og samtidig vil han frigøre en masse lønkroner.

Hvordan Joan Laporta får puslespillet til at gå op bliver spændende at følge. En ting er dog sikkert; det er og bliver ikke let for præsidenten at få enderne til at hænge sammen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

37 min. Robert Lewandowski i 2022/2023: 9 kampe,...
1 t. Med to uger til El Clásico bekræfter Rea...
2 t. Gavis ubehag fra kampen mod Mallorca er ...
3 t. Romelu Lukaku misser Inters kamp mod Bar...
4 t. PSG vil gøre alt for, at Lionel Messi ik...
5 t. Barcas forventede opstilling mod Inter: ...
6 t. Lautaro Martinez havde ubehag i venstre ...
7 t. Oscar Hernandez, Xavis bror og assistent...
8 t. Ansu Fati i La Liga 2022/2023: 7 kampe, ...
9 t. Næste kamp: Tirsdag klokken 21 mod Inter...

Ugens mest læste

Seneste nyheder