Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Efter racisme: Konami dropper Griezmann

Nyheder - 8. juli 2021
Efter racisme: Konami dropper Griezmann

© Konami


Det er ikke længe siden, at Konami var stolte over at kunne præsentere Antoine Griezmann som ambassadør og ansigtet udadtil for firmaet. Det har dog taget en skarp u-vending, da Griezmann nu har fået sin kontrakt revet i stykker efter en racismesmag.

På et hotelværelse i 2019 under Barcas pre-season valgte Dembélé at hive sit kamera frem mens nogle medarbejdere på hotellet var i færd med at ordne spillerne elektronik på værelset så de kunne spille. Her valgte Dembélé at ytre sig racistisk mod hotellets stab og Griezmann var også til stede og valgte at grine og deltog altså i Dembélés håbløse udtalelser.

Nu har Konami taget bladet fra munden og udsendt en pressemeddelelse:

- Konami Digital Entertainment er i samme bås som filosofien i sporten: Diskrimination er uacceptabel. Tidligere havde vi annonceret Antoine Griezmann som jeres Yu-Gi-Oh! ambassadør, men med den seneste begivenhed har vi valgt at annullere kontrakte, skriver Konami.

- I forhold til vores eFootball PES vil vi bede FC Barcelona som klub og partner om at forklare detaljerne i sagen og klubbens fremtidig handlinger, skrives der videre.

Dermed er Griezmann altså blevet trukket ud af samarbejdet med Konami og Konami beder Barca om en forklaring, da Konami også har et direkte samarbejde med Barca. Man ser typisk ved samtlige Barca-mål, at klubben på de sociale medier smider et videoklip op af målscoreren fra PES, som er udviklet af Konami. Om det sker i fremtiden er ekstremt tvivlsomt lige nu.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder