Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Milliardæren fra Esbjerg: Martin Braithwaite

Nyheder - 8. juli 2021
Milliardæren fra Esbjerg: Martin Braithwaite

© FC Barcelona


Martin Braithwaite fik masser af kampe under EM og hjalp Danmark til en semifinale, hvor gårsdagens kamp mod England blev endestationen. Selvom England pressede hårdt på, skulle de bruge et selvmål og et tvivlsomt straffespark for at nedbryde de stærke danskere.

Martin Braithwaite er langt fra de bedste lønnede i Barca-truppen, men på papiret har han en værdi over mange af sine holdkammerater. Faktisk er han sammen med Lionel Messi de eneste to Barca-spillere på Forbes liste over verdens rigeste sportsfolk. Og det er der en god grund til.

Mens Braithwaite helt sikkert tjener mange penge på at spille fodbold i Barca, så er han utrolig klog når det kommer til økonomien. Hans investeringer har givet et stort afkast og han er god for godt 2 milliarder kroner alene på sine investeringer sammen med sin onkel på ejendomme i USA.Det firma, som han ejer med sin onkel, har en værdi på 1,575 milliarder kroner og det hele startede med 'bare' 5,3 millioner kroner tilbage i 2017. Ved slutningen af 2017 var det beløb steget til 75 millioner kroner. Derudover ejer han tøjmærket 'Trente' med sin kone og han ejer bl.a. også en restaurant i Barcelona.

Udenfor banen har han altså placeret sine kroner og ører så godt, at det giver et enormt afkast. Spørgsmålet lige nu omkring Martin Braithwaite er om han fortsætter i Barca når den nye sæson sparkes i gang. Med Danmark ude af EM er det tid til en ferie, men samtidig skal det på plads om Barca har tænkt sig at sælge ham, udleje ham eller beholde ham i truppen.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder