Annonce


Annonce

Annonce

Endelig godt nyt for Philippe Coutinho

Transfermarked - 9. juli 2021




Philippe Coutinho blev skadet i den sidste kamp i 2020 og har ikke spillet fodbold siden. Det er ved at være længe siden, at han rejste hjem til Brasilien for behandling, men nu er han på vej retur til Barca med gode nyheder. Hans knæ har det meget bedre.

Det ser endelig ud til, at Coutinhos knæ har fået det bedre og det er godt nok. Ikke så meget, fordi at han forventes som en forstærkning forud for næste sæson, men mere fordi, at nu skal klubben ikke forsøge at sælge en skadet spiller. Coutinho har ingen fremtid på Camp Nou og klubben ønsker at tjene nogle penge ved at sælge ham.

Coutinho lander denne fredag i Barcelona og fra lægerne i Brasilien har han gode nyheder med. De mener nemlig at hans knæ er så godt, at han individuelt kan påbegynde pre-season før han tilslutter sig til truppen. Her gælder det om at komme i form og vise, at hans knæ har det godt så andre klubber måske bider ud.

Først og fremmest skal han dog tjekkes af Barcas egne læger, som står for det endelige grønne lys. Det sker i forbindelse med det kommende lægetjek forud for den nye sæson og efterfølgende af den individuelle træning, hvor man følger knæet tæt for at finde ud af, om Coutinho endelig kan se frem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Endelig godt nyt for Philippe Coutinho

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder