Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Pedri bør ikke spille OL

Nyheder - 9. juli 2021
Koeman: Pedri bør ikke spille OL

©


Pedri var et af de helt store lyspunkter for Spanien under EM og derfor fik han en masse spilletid. De mange minutter på banen for Spanien kommer efter en lang sæson med Barca, hvor han nærmest også spillede med i alle kampe. Ronald Koeman mener derfor ikke at Pedri bør tage med til OL.

Pedri er i forvejen ramt af et hårdt program og med kun fire hviledage før det gælder OL, er det ikke ideelt mener Ronald Koeman. I stedet opfordrer han Pedri til at springe over og blive hjemme så han kan hvile forud for den kommende sæson.

- For en fodboldspiller er to turneringer henover samme sommer alt for meget. Pep Guardiola sagde det og jeg deler samme mening. Pedri har spillet nærmest hvert minut i sidste sæson og det samme for Spanien under EM. At have fire fridage for derefter at flyve til Japan og spille OL er ikke ideelt. Det er for meget, fortæller Koeman.

- Det er bare en personlig mening, men for mig handler OL om atletik og andre sportsgene - ikke fodbold. Det er, hvad jeg mener. Jeg forstår, at spillere ønsker at spille med, men vi har et tætpakket program og vi skal beskytte vores spillere.

Udover Pedri er også Oscar Mingueza og Eric Garcia udtaget. Desuden fortæller Koeman, at Pedri nok har truffet en beslutning om at spille med under OL. Derefter må Barca vente på at få spillerne tilbage fra sommerferie, da denne først starter efter OL, hvor Barca allerede er godt i gang med forberedelserne, som indledes allerede i morgen for de spillere, der ikke har spillet med i nogen sommerturnering.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder