Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman om Griezmann-fremtid: Jeg ved det ikke

Transfermarked - 9. juli 2021
Koeman om Griezmann-fremtid: Jeg ved det ikke

© Getty Images


Antoine Griezmann holder lige nu sommerferie og på nuværende tidspunkt ved ingen om han dukker op i Barca igen. Hans fremtid er usikker og det er primært på grund af økonomien i klubben, at hans navn er på bordet over mulige salgsemner. Klubben skal nemlig løsne op i lønbudgettet.

Ronald Koeman satser på, at Griezmann er i klubben når sæsonen starter, men han ved ikke hvad klubben beslutter sig for. Uanset, hvad klubben gør, så accepterer Koeman det. Til gengæld er det vigtigste at få forlænget med Messi, udtaler cheftræneren.

- Jeg stoler på alle spillere i truppen. Hvis der kommer nogen ind eller nogen smutter, så accepterer jeg det. Det er beslutninger, som klubben træffer. Der er tid nok endnu, så vi må se, hvem der bliver og hvem der smutter. Men det er klart, at Messis forlængelse er den absolutte prioritet.

- Griezmann er utrolig vigtig for mig. Han har været en stor signing for Barca og han har vist sin kvalitet. Han har leveret godt på banen og han er en fremragende spiller. Men jeg insisterer: Jeg ved ikke hvilke beslutninger der bliver truffet. Det vigtigste er Messis kontrakt. Han er fremtiden i klubben og vi skal sørge for at gøre alt, for at han skriver under.

Griezmann hæver en høj løn hver uge i Barca og ved at sælge ham kan man løsne op i lønbudgettet for at registrere nye spillere og ikke mindst få forlænget med Messi. Det kræver dog mere end bare at sælge Griezmann. Klubbens økonomi er så dårlig, at adskillige spillere skal forlade klubben denne sommer for at gøre plads til Messi og øvrige spillere.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder