Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Barca klar til at sælge Ilaix Moriba

Transfermarked - 9. juli 2021




Ilaix Moriba var et af de få lyspunkter i sidste sæson, da han pludselig fik en vigtig rolle på holdet og fik en masse spilletid. Han faldt hurtigt til på banen og viste prøver på sin kvalitet og derfor var Barca hurtigt ude med beskeden om, at man ønskede at forlænge med midtbanespilleren. Men der er opstået knas i maskineriet.

Barca står i en økonomisk svær situation og det har Ilaix Moribas bagland svært ved at forstå. I hvert fald har Ilaix Moriba afvist klubbens første tilbud om en kontraktforlængelse, da han ønsker en højere løn. Noget, som Barca ikke kan give ham på grund af de nuværende omstændigheder i klubben. Det lader til, at Ilaix Moriba ikke kan acceptere det, meddeler RAC1.



Hvis ikke Ilaix Moriba accepterer det tilbud, som Barca har givet ham, så får han ikke lov til at indlede den nye sæson på førsteholdet, som ellers var planen. Derudover gør klubben klar til at sælge ham - så lige nu står valget hos Ilaix selv, da klubben gerne ser ham blive, men man kan ikke imødekomme hans tårnhøje lønkrav.

Lønkravet kommer naturligvis af at andre klubber har udvist interesse for ham og han ved, at han kan tjene flere penge i andre klubber. Den interesse bruger han mod Barca til at forhandle en højere løn hjem, men det er simpelthen ikke muligt og derfor må han beslutte sig for om han vil acceptere Barcas seneste tilbud eller risikere at blive solgt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca klar til at sælge Ilaix Moriba

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder