Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Pep Guardiola har kontaktet Griezmann

Transfermarked - 9. juli 2021
Medie: Pep Guardiola har kontaktet Griezmann

© Getty Images


Manchester City er interesseret i en angriber forud for næste sæson og mens alle øjne har været rettet mod Harry Kane, der offentligt har udtalt, at det nok er på tide at prøve noget nyt, så sniger Antoine Griezmann sig ind i billedet ifølge mediet Footmercato.

Således skulle Pep Guardiola have kontaktet Griezmann for at høre om hans planer for fremtiden i håbet om, at franskmanden kunne være interesseret i et skifte til den engelske Premier League. Umiddelbart er Griezmanns ønske at blive i Barca, men det kan ende med at Barca beder ham om at finde sig en ny klub.

Barcas økonomiske problemer hænger sammen med et tårnhøjt lønbudget, som man skal have løst for at kunne forlænge med Messi og registrere nye spillere, der naturligvis også skal have en løn. Lige nu kan de nye spillere ikke blive registreret på grund af et alt for højt lønbudget, og det kan hjælpe meget hvis Griezmann skifter og således frigøres der en masse penge på den konto.

Til gengæld skulle Griezmann ikke være interesseret i at skifte. Han er fast besluttet på at få succes i Barca og han føler, at han i sidste sæson kom tættere på sit topniveau under Ronald Koeman, som også har udtalt, at Griezmann er en vigtig del af holdet. Til gengæld kunne Koeman ikke fortælle om Griezmann bliver i klubben eller bliver solgt - det er op til klubben, forklarede han.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder