Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Mingueza: Messi har hjulpet mig rigtig meget

Nyheder - 12. juli 2021




Oscar Mingueza fik mere spilletid i sidste sæson end han havde forventet og med den spilletid blev han udtaget til Spaniens EM-trup, som skulle stå klar i nødstilfælde af at nogle spillere skulle gå ned med corona eller skader. Han har netop taget sig tid til et interview med Sport, hvor han bl.a. taler om Messi.

Er du bekymret for Messis fremtid?
- Selvfølgelig er man bekymret for om verdens bedste spiller bliver eller ej, men det er op til ham og jeg synes ikke, at vi bør tale for meget om det. Det er hans beslutning og en del af hans privatliv, men selvfølgelig ønsker vi alle at hjælpe så meget som muligt.

Er han tæt? Hvad er dit forhold til ham?
- Til at starte med er man imponeret, men sandheden er, at jeg var overrasket over hvor tæt han er med alle og hvor god en holdkammerat han er. Han er lederen i omklædningsrummet og han hjælper alle de unge spillere. Rent personligt har han hjulpet mig rigtig meget.

Hvordan ser du næste sæson?
- Jeg ser frem til næste sæson. Jeg er spændt. Jeg er sikker på, at de nye spillere vil tilføje kvalitet til truppen og jeg er sikker på, at vi har, hvad der skal til, for at kæmpe med om de store trofæer.

Der bliver øget konkurrence med Eric Garcia
- Fra start til slut vil vi være holdkammerater. Det er rigtigt, at der er mere konkurrence, men det hjælper os kun til at forbedre vores eget spil og det hjælper holdet i sidste ende. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Mingueza: Messi har hjulpet mig rigtig meget

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder