Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca fastholder: Vil forlænge med Roberto

Nyheder - 14. juli 2021
Barca fastholder: Vil forlænge med Roberto

© Germán Parga / FC Barcelona


Der har været mange spekulationer omkring Sergi Robertos fremtid og straks efter sidste sæson sluttede begyndte rygterne at sende ham til Manchester City, da han er utrolig vellidt af Pep Guardiola for sin alsidighed. Til gengæld ser det i dag slet ikke ud til, at Roberto forlader Barca.

Til trods for en dårlig sæson rent individuelt ser Barca stadig Roberto som en stærk spiller og Mundo Deportivo erfarer, at Barca fastholder sin plan om at forlænge med Roberto i yderligere to sæsoner. Det er den sportslige ledelse og trænerteamet, som ønsker at beholde Roberto og derfor er han streget på ledelsen liste over spillere, som skal videre denne sommer.

Sergi Robertos kontrakt med Barca løber frem til sommeren 2022, så man skal altså sælge ham denne sommer for at få penge for ham, ellers kan han smutte gratis næste sæson. Han er ikke mange penge værd i dag, da han jo altså har kontraktudløb om et år og desuden efterhånden er blevet 29 år.

Barca har endnu ikke mødtes med Robertos agent og præsenteret ham for en forlængelse, men det er planen, at man forlænger med Roberto. Om det bliver her til sommer eller i løbet af næste sæson er uvist - men klubben fastholder altså ifølge Mundo Deportivo idéen om at beholde Roberto i klubben.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder