Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Avis: Barca vil ikke sende Griezmann til Atletico

Transfermarked - 14. juli 2021




Antoine Griezmanns fremtid i Barca er usikker på nuværende tidspunkt. Han er en kilde til en god indtægt og samtidig vil han frigøre en masser penge i lønbudgettet hvorfor han er en oplagt spiller at sælge, men det bliver næppe til Atletico Madrid, som mange historier går på.

Det forlyder, at Barca er klar til at indgå i en byttehandel med Atletico Madrid, som sender Saul eller Joao Felix til Barca. Til gengæld forventes det ikke at Barca går ind i en byttehandel. Man ønsker ikke at sende en så dygtig spiller til en rival, som man så det med Luis Suárez, der hjalp netop Atletico Madrid til triumf i La Liga.

Barca sendte Luis Suárez til Atletico Madrid, som var utrolig løntung, og det viste sig at han stadig havde mål i sig, da han bidrog til Atletico Madrids succes i den hjemlige liga ved at vinde i sidste spillerunde. Samme scenarie ønsker man ikke og derfor vurderes det i spanske medier - heriblandt Mundo Deportivo, at Barca dropper idéen om at sende Griezmann retur til Atletico Madrid.

I stedet er man interesseret i at aflaste Griezmann såfremt der skulle komme et bud fra et andet land. Her har Manchester City været inde i billedet, men på nuværende tidspunkt er der ikke tale om noget konkret. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Barca vil ikke sende Griezmann til Atletico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder