Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

La Liga-chef om Messi: Barca må følge reglerne

Nyheder - 15. juli 2021
La Liga-chef om Messi: Barca må følge reglerne

© FC Barcelona


I går kom det frem, at Barca havde fundet en løsning på problematikken omkring Lionel Messis kontraktforlængelse. Argentineren går 50% ned i løn således at Barcas lønbudget er indenfor rammerne så La Liga kan acceptere forlængelsen.

Sådan lyder det i hvert fald i flere medier og det hænger sammen med, at adskillige spillere i truppen har afvist at lade sig sælge, så det er Messi selv, der må gå længere ned i løn for at få tingene i klubben til at køre rundt. Hos La Liga-chefen Javier Tebas forsikrer han om, at alt skal være i orden for at man godkender registeringen af Messis kontrakt.

- Nej, vi vender ikke det blinde øje til Messi. Det er umuligt. Der er mange som arbejder i den økonomiske afdeling, som tjekker alle detaljer igennem. Vi må ofte forklare de økonomiske regler over for agenter og spillere, da de ikke kender til dem eller fordi de tror, at klubberne snyder dem. Sådan har det været længe.

- Alt skal analyseres. Uanset hvordan man vender og drejer situationen, så skal alt gå efter reglerne. Om det er Messi eller andre. Lige nu og her kan jeg kun komme med min mening omkring situationen og den er, at det er mærkværdigt, at der ingen bud har været på Messi fra Manchester City eller PSG.

Det forlyder, at Barca har tænkt sig at bekræfte Messis forlængelse allerede i denne uge og at kontrakten underskrives når han vender hjem fra ferie.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder