Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kempes: Messi når aldrig op til Maradona

Nyheder - 15. juli 2021
Kempes: Messi når aldrig op til Maradona

© Getty Images


Mario Kempes er ligeglad med hvor meget Messi vinder. Han bliver aldrig større end Maradona. Det er konklusionen fra VM-vinderen fra 1973. I et interview med ESPN Mexico fortæller Mario Kempes, at Messi kun overgå Maradona ved at vinde VM fire gange i træk.

- For Messi er det en skam, at det var ham, som skulle erstatte Maradona. Maradona er forgudet i hele verden og det er svært at sætte ham til vægs. Hvis Messi vil være bedre end Maradona, så sker det ikke - kun hvis han vinder VM fire gange i træk.

- Uanset hvor meget Messi vinder og uanset hvad han vinder, så vil han aldrig nogensinde blive sammenlignet med det som Maradona skabte. Argentina burde rejse en statue af Di Maria (fordi han scorede i Copa-finalen). Messi fortjener ikke engang at juble over denne titel. Han skylder sine holdkammerater det fordi han gjorde ingenting.

Mario Kempes, der efterhånden er blevet 67 år, har helt sikkert ikke mange brikker at flytte på. Lionel Messi var med afstand turneringens bedste spiller og selvom han hverken scorede eller assisterede i finalen, så var hans enorme vigtighed på holdet gennem hele turneringen ikke til at tage fejl af. Kempes afslutter desuden ved at udpege Cristiano Ronaldo som historiens bedste med det argument, at han styrede Portugals mandskab fra sidelinjen under EM 2016, da han selv blev skadet i finalen.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder