Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca foretrækker Joao Felix fremfor Saul

Transfermarked - 16. juli 2021
Barca foretrækker Joao Felix fremfor Saul

© Getty Images


Det forlød, at Barca og Atletico Madrid var utrolig tæt på at kunne offentliggøre en handel, som sender Antoine Griezmann tilbage til Atletico Madrid mens madrilenerne sender Saul til Barca. Umiddelbart er den handel gået i stå og nu har Barca forhørt sig om Joao Felix i stedet.

Det bunder i, at Griezmann markedsværdi er højere end Sauls og derfor ønsker Barca at modtag 10-15 millioner euro udover bare Saul. Det har Atletico Madrid takket nej til og derfor løb forhandlingerne ind i en blindgyde. I mellem tiden har Barca dog lagt et andet tilbud på bordet: Antoine Griezmann for Joao Felix.

Joao Felix og Griezmanns markedsværdi er tæt på hinanden, til gengæld er der så et andet problem for Barca: Lønnen. Felix tjener nemlig mere end Saul og det betyder, at Barca potentielt set får en spiller ind, som skal have en høj løn og det er netop på grund af lønnen, at Barca lige nu står til at sende Griezmann ud af klubben. Til gengæld er lønnen til forhandling og Barca har udelukkende opsøgt muligheden for at se om det ville kunne lade sig gøre.Derudover skal man også huske det sportslige i det hele. Passer Joao Felix ind i Barcas angreb? Eller bliver han endnu en Griezmann, der ikke får lov til at spille sin normale position og derfor ofte falder ud af kampene? Selvom Griezmann er en hårdtarbejdende type, så har han haft alt for mange kampe, hvor han har været usynlig, da han så sjældent får lov til at spille sin normale position.

En ting er dog sikkert: Barca arbejder på højtryk for at få enderne til at finde hinanden og med halvanden måned tilbage af transfervinduet kan der nå at ske mange ting.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder