Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: José Mourinho afviser Miralem Pjanic

Transfermarked - 16. juli 2021
Avis: José Mourinho afviser Miralem Pjanic

© Getty Images


Miralem Pjanic har haft en svær sæson i Barca, hvor han slet ikke har været en del af Ronald Koemans planer. Det forventes da heller ikke at bosnierens navn findes på Koemans plan for næste sæson og derfor arbejdes der på at finde en løsning for hans fremtid.

AS Roma, hvor Pjanic tidligere har spillet, skulle angiveligt have modtaget et tilbud om at hente Pjanic, men den nye Roma-træner José Mourinho har valgt at takke nej til Pjanic, erfarer AS. Rent sportsligt ser han ikke Pjanic som en ideel spiller til holdet og rent økonomisk tjener Pjanic simpelthen for meget til at klubben tør satse på ham.

I Barca tjener Pjanic omkring 15 millioner euro hvert år og han har ikke den store lyst til at gå for langt ned i løn. Derudover er Barca udmærket klar over, at ingen betaler ham fri for 45 millioner euro hvorfor Barca har gjort det klart, at de er klar til at forhandle hvis der skulle komme nogle interesserede klubber.

Det er en svær tid for Pjanic, som da heller ikke har bevist sit niveau i sidste sæson på grund af manglende spilletid, men bag kulissen arbejdes der hårdt på at finde ham en ny klub og det vil da også kun være det eneste fornuftige for ham, da han ellers kan se frem til endnu en sæson på bænken.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder