Annonce


Annonce

Annonce

Barca: Sæsonkortholdere kan forny gratis

Nyheder - 16. juli 2021




Det har været et trist år uden tilskuere på lægterne, men udsigterne er heldigvis meget bedre efter at der er kommet nogenlunde bedre kontrol over coronapandemien. I den forbindelse har Barca truffet en beslutning, som klubben får stor ros for.

Netop fordi, at man ikke kan lukke tilskuere ind på Camp Nou, har Barca mistet utrolig mange penge. Men det til trods tænker man først og fremmest på klubbens fans, som allerede har købt og betalt et sæsonkort for sidste sæson. Det havde de ikke mulighed for at bruge, da der altså var lukket til kampene og Barca har nu valgt at give medlemmerne en god løsning.

De kan således - hvis de ønsker det - få et helt gratis sæsonkort for næste sæson uden ekstra betaling. Faktisk har klubben offentligt flere muligheder for klubmedlemmerne i den forbindelse således at man som fan ikke skal betale for noget, man egentlig har betalt for. Det er også muligt at suspendere sit sæsonkort og få en kompensation.

- Alle med sæsonkort, som ønsker at forny det og som har betalt for sidste sæson uden at kunne bruge det, kan forny sæsonkortet uden ekstra betaling, skriver klubben således på sin hjemmeside.

I bund og grund er det da også det rigtige at gøre, men selvom klubben lider under enorm økonomisk krise, så er det storslået, at man har overskud til at sætte fansene i forreste række. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca: Sæsonkortholdere kan forny gratis

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder