Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Zacarías Ghailán forfremmes til B-holdet

Barcelona B - 17. juli 2021
Zacarías Ghailán forfremmes til B-holdet

© FC Barcelona


Zacarías Ghailán er en glad mand i disse dage. Han har gjort det så godt, at han netop har underskrevet en ny aftale med Barca, som der i den grad er perspektiv i. Nu er det op til ham at bevise, at han er god nok og han har chancen for at rykke helt op til førsteholdet.

Ghailán er officielt blevet forfremmet til B-holdet og har samtidig underskrevet en ny kontrakt så den nu løber til den 30. juni 2024. Hans frikøbsklausul lyder på 50 millioner euro, men den bliver øget til 100 millioner euro hvis det viser sig, at han bliver rykket op til førsteholdet.

Udover en kontrakt løbende i yderligere tre år, så kan Barca og Ghailán, hvis de bliver enige, forlænge kontrakten med yderligere to år. Den option har man inkluderet i aftalen hvilket er godt nyt for Ghailán.

Ghailán er født den 28. juni 2002 og var bare 14 år, da han kom til Barca fra Damm. Han har spillet for U16B, U16A, U19B og U19A. I sidste sæson sad han godt nok ude med en skade i halvdelen af sæsonen, men nåede at deltage i sæsonens sidste kampe under Franc Artiga og senere Sergi Milá, da U19A-holdet vandt ligaen. Med oprykningen til Barca B skal han nu trænes af den nye træner Sergi Barjuan.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder