Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca dropper Jerusalem - spiller i Østrig

Nyheder - 18. juli 2021
Barca dropper Jerusalem - spiller i Østrig

© Getty Images


Den var set komme på forhånd, men Barca forhandlede alligevel en aftale i hus med Beitar Jerusalem F.C. om at spille en venskabskamp denne sommer. Til gengæld er det kommet frem, at Barca har besluttet sig for at aflyse og nu har de i stedet forhandlet en ny venskabskamp hjem.

Egentlig skulle Barca til Jerusalem for at møde Beitar, men som følge af politisk pres har klubben valgt ikke at tage til Jerusalem og man kan da undre sig over hvorfor klubben i første omgang overhovedet har åbnet snakken om at spille en venskabskamp mod Beitar. Det var vidst på forhånd, at den slags ville blive mødt af enorm kritik.

Den gode nyhed er, at man har trukket sig fra venskabskampen og en anden god nyhed er, at man ifølge spanske medier nu har sikret sig en anden venskabskamp. Her drager man til Østrig for at spille mod RB Salzburg den 4. august. Det er i forlængelse af træningslejren i Tyskland, hvor man befinder sig fra den 28. juli frem til den 2. august. Den 31. juli møder man Stuttgart.

Det lader altså til at den fjerde træningskamp denne sommer er på plads efter kampene mod Nastic, Girona og altså nævnte Stuttgart. Kampen mod Salzburg er endnu ikke bekræftet af klubben men det forventes at ske snart.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder