Annonce


Annonce

Annonce

Løntunge spillere får besked i næste uge

Nyheder - 18. juli 2021




Lønhierarkiet i Barca har aldrig været så voldsomt som i dag. Hvis ikke det var på grund af coronapandemien, så havde der ikke været så store problemer med lønningerne i klubben, men uden indtægter er det svært at pleje udgifterne og derfor står Barca i massive problemer.

Selvom der er udsigt til mere normale tilstande i Barcelona, så arbejdes der på højtryk for at få lønbudgettet ned. Flere af de løntunge stjerner i truppen får i den kommende uge besked på at gå 50% ned i løn. De er allerede nu klar over, at de modtager beskeden, men endnu har der ikke været konkrete møder hvor man skal forhandle en aftale på plads.

Gerard Piqué har ikke været til EM denne sommer, da han er stoppet på det spanske landshold, så hans sommerferie er allerede slut og han har trukket i arbejdstøjet. Uden tøven har han accepteret at gå 50% ned i løn - faktisk tales der om endnu mere - mens spillere som Busquets og Alba lige nu er på sommerferie efter Spaniens EM-exit.

Busquets' og Albas agent får i næste uge besked om den kommende lønreduktion. Det forventes ikke at der kommer til at opstå komplikationer på den baggrund, da de begge ønsker at blive i klubben og de er udmærket klar over, at det kun kan ske på de specielle vilkår. Det er sjældent, at man bliver bedt om at halvere sin løn, men omstændighederne taget i betragtning er det sådan det forholder sig nu og det respekterer spillerne.

Dagene går lynhurtigt i Barca i disse dage. Flere spillere skal sælges og udlejes og samtidig skal man sørge for at holde fast i en stærk trup uden på nuværende tidspunkt at kunne købe stjernespillere ind. Det bliver altså spændende at se, hvilken trup Barca ender med at have når transfervinduet lukker. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Løntunge spillere får besked i næste uge

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder