Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Pjanic rykker tættere på Inter

Transfermarked - 18. juli 2021
Avis: Pjanic rykker tættere på Inter

© Getty Images


Miralem Pjanic er så småt ved at acceptere, at hans fremtid ikke er i Barca. Klubben har allerede givet ham besked på, at han skal finde sig et nyt sted, men han har hele tiden haft idéen om at få succes i klubben og at han nok skulle tilspille sig en vigtig plads.

Som tiden skrider frem bliver det dog mere og mere urealistisk for ham at blive i Barca og nu har han sendt sin agent på arbejde. Pjanic' agent, Fali Ramadani, er således rejst til Milano, da Pjanic gerne vil tilbage til Italien hvor han brugte næsten sammenlagt 10 år i AS Roma og Juventus. Det fortæller avisen Sport.

Det er Inter, som har åbnet interesse for Pjanic og klubben skal nu tale med Pjanic' agent for at finde ud af om en transfer er mulig denne sommer. Set med Barca-briller er det gode nyheder, da klubben ikke satser på bosnieren, der er på kontrakt frem til 2024 hvorfor det ville være en dyr omgang at rive hans kontrakt i stykker. I det tilfælde kan Pjanic kræve løn for den resterende del af kontrakten hvilket er dyrt.

31-årige Pjanic, som i øvrigt kom til Barca efter at klubben sendte Arthur til Juventus, har spillet med i 30 kampe i sidste sæson uden at score et eneste mål. Han fik en gylden chance i Copa del Rey, hvor han dog brændte et straffespark. Langt under halvdelen af de 30 kampe har været fra start til slut.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder