Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Yerry Mina om Messi: Jeg har stor respekt for ham

Copa America - 21. juli 2021
Yerry Mina om Messi: Jeg har stor respekt for ham

© Getty Images


Argentina og Lionel Messi vandt Copa America med 1-0 over Brasilien i finalen og Messi fik endelig sit store trofæ med Argentina. Undervejs i turneringen var det dog tæt på at gå galt mod Colombia, da de to nationer skulle ud i straffesparkskonkurrence.

Det var Colombia også i kampen forinden, hvor den tidligere Barca-spiller Yerry Mina scorede fra pletten og fulgte op med en dans lige efter. Yerry Mina var også en af skytterne mod Argentina, men han brændte, og straks tog Messi et par meter ud fra den argentinske spillertrup og råbte 'dans, dans nu!'. Det tager Yerry Mina dog helt roligt med.

- Den slags kan altid ske, det ved vi alle. Livet går rundt og rundt og man får altid mulighed for at revanchere sig, men jeg tager det helt roligt fordi jeg ved, at Messi er en god fyr.

- Jeg mødte ham i Barca og jeg takker ham uendeligt meget for at have støttet mig. Jeg vil altid respektere ham. Jeg beundrer Messi for det, han har gjort og vi begge forsvarer naturligvis hver vores nation.

- Hvis jeg kunne give mit liv til mit land, så ville jeg selvfølgelig også gøre det. Men det kan ske, at man brænder fra pletten, fortæller Yerry Mina.

Der var da heller ikke mere i det end en kort episode, som mest af alt gik sin gang på de sociale medier lige efter før der igen kom ro på. Argentina vandt fra pletten og slog senere Brasilien i finalen.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder