Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Memphis Depay præsenteres i morgen

Nyheder - 21. juli 2021




Det er ved at være noget tid siden, at Memphis Depay blev bekræftet som ny Barca-spiller og i går trænede han med for første gang. Nu meddeler Barca, at hollænderen bliver præsenteret i morgen. Det hele foregår fra klokken 18.15.

Memphis Depay landede for nyligt i Barcelona kunne straks efter indlede træningen i sin nye klub under Ronald Koeman, som han kender fra det hollandske landshold. I morgen torsdag den 22. juli bliver han så endelig præsenteret som ny spiller i FC Barcelona. Programmet er lagt og ser således ud:

Memphis Depay - præsentation 22. juli
18.15: Kontrakt underskrives
19.00: Fotos på Camp Nou
19.30: Første pressemøde som ny spiller i Barca

På grund af coronarestriktionerne foregår præsentationen desværre bag lukkedes døre hvorfor der ikke bliver åbnet op for tilskuere på Camp Nou. En absolut trist fornemmelse for spilleren, men ikke desto mindre har Barca fundet plads til præsentationen og man kan muligvis se Memphis Depay i aktion for første gang på lørdag når Barca møder Girona i en testkamp.

Barca møder Nastic i en testkamp i aften, men det vurderes ikke at Memphis Depay kommer i spil. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Memphis Depay præsenteres i morgen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder