Annonce


Annonce

Annonce

Collado afviser: Ikke tilbage til B-holdet

Nyheder - 22. juli 2021
Alex Collado fik spilletid i anden halvleg af opgøret mod Nastic i aftes. Det var Barcas første træningskamp i den nye sæson og selvom der ingen mål kom i første halvleg, så blev de i kampens slutning sparket ind på samlebånd. 4-0 blev det og Collado kom på tavlen en enkelt gang.

Collado er i en lidt speciel situation, da han lige nu træner med førsteholdet. Umiddelbart har han fået en chance for at bevise sit værd i pre-season før klubben træffer en beslutning. Han ønsker ikke at vende tilbage til B-holdet for den kommende sæson og derfor skal han enten slå til på førsteholdet eller også bliver han solgt eller udlejet. B-holdet er ikke længere til hans niveau.

- Jeg arbejder stenhårdt på at få spilleminutter på førsteholdet. Jeg har ingen intentioner om at vende retur til B-holdet. Planen er at fortsætte med at træne med førsteholdet og blive i klubbe, forklarede Collado efter kampen i går og fulgte op:

- Intet kan udelukkes (salg eller udlejning) men planen er at være en del af førsteholdet.

Det er altså alt eller intet for Alex Collado i disse dage. Hvis han ikke formår at vise, at han har niveau til førsteholdet, så bliver han solgt eller udlejet. Han er absolut en topklasse spiller, som har niveau til mere end B-holdet og nu skal han altså vise, at han har niveau til førsteholdet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Collado afviser: Ikke tilbage til B-holdet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder