Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Diego Simeone bekræfter Saul-rygter

Transfermarked - 22. juli 2021
Diego Simeone bekræfter Saul-rygter

© Getty Images


I løbet af de seneste par uger har der været historier som sender Antoine Griezmann til Atletico Madrid og Saul til Barca, men seneste nye er, at forhandlingerne er brudt sammen, da Atletico Madrid ikke ønsker at smide penge med i handlen, som Barca kræver.

Diego Simeone er blevet bedt om at sætte nogle ord på historierne og han erkender blankt, at han ikke kan benægte rygterne. Han ved ikke om Saul bliver i Atletico Madrid eller om han skifter.

- I sidste sæson snakkede Saul med klubben om, hvad han har brug for og at han har brug for at spille på en position, hvor han føler sig vigtig, fortæller Simeone ifølge AS og følger op:

- Jeg mener, at Saul er blevet til den spiller han er i dag fordi, at han kan spille flere positioner, men hans bagland ser det som noget negativt.

- Vi kan ikke benægte, hvad der bliver rygtet og snakket om. Hvis Saul vil væk, så giver jeg ham et knus og siger tak mens jeg ønsker ham det bedste. Om det bliver i Barca eller i en anden klub, fortæller han videre.

Der er altså gang i noget bag kulissen på nuværende tidspunkt er det ikke til at vide, hvad der er op og ned. Om Saul kommer til Barca eller om Griezmann skifter til Atletico Madrid er fortsat uvist. Til gengæld træner Griezmann med i Barca efter at hans sommerferie er endt og han kan se frem til spilletid lørdag aften.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder