Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: City og Chelsea holder øje med Ilaix Moriba

Transfermarked - 22. juli 2021
Avis: City og Chelsea holder øje med Ilaix Moriba

© FC Barcelona


Der er stadig ingen forløsning omkring Ilaix Moribas kontraktsituation. Klubben ønsker at forlænge med ham og det ønsker han også selv, men han kræver en alt for høj løn og har tilsyneladende ikke den store respekt for den økonomiske krise, som klubben befinder sig i.

Derfor bruger han interessen fra øvrige klubber til at presse Barca, men catalanerne kan ikke presses. De har bare ikke pengene til at give Ilaix Moriba en høj løn og derfor er det en sørgelig situation, som klubben er kommet i. På grund af omstændighederne har Barca en plan b klar i tilfælde af, at man ender med at måtte sælge Ilaix Moriba.

Ifølge avisen Sport holder både Manchester City og Chelsea øje med situationen, hvor Ilaix Moriba er blevet sendt ned på B-holdet og væk fra Ronald Koemans førsteholdstrup, da kontraktsituationen fortsat er uløst. Barca gjorde det klart for Ilaix Moriba, at hvis han ikke accepterer det tilbud der er på bordet, så indleder han sæsonen på B-holdet selvom han egentlig var tiltænkt en rolle på førsteholdet.

De to engelske klubber har ikke de store problemer med økonomien - det er almen viden. De kan tilbyde Ilaix Moriba 50% mere i løn og dermed kommer han op på 6 millioner euro pr. sæson og spørgsmålet er om han har tænkt sig at skifte eller om han ender med at acceptere at blive i Barca på en lavere løn.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder