Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bekræftet: Barca møder RB Salzburg

Nyheder - 22. juli 2021
Bekræftet: Barca møder RB Salzburg

© Getty Images


Så er det på plads. Barca droppede træningskampen mod Beitar i Jerusalem og drager i stedet til Østrig for at spille mod RB Salzburg på Red Bull Arena. Kampen afvikles den 4. august klokken 19.00 og sker altså lige efter at Barca har været på træningslejr i Tyskland.

Barca tog i går hul på pre-season med en kamp på Johan Cruyff Stadium mod Nastic. På lørdag er spillerne tilbage på banen mod Girona før turen går til Tyskland. Her slår man lejr i et par dage, hvor man undervejs møder Stuttgart. Den fjerde venskabskamp bliver således mod RB Salzburg.

Herefter er planen, at man spiller Joan Gamper-kampen, som typisk giver anledning til at præsentere truppen for publikum, men det forlyder i spansk presse, at Barca er blevet advaret imod at åbne dørene til Camp Nou for klubbens fans. Det kan ske, at kampen afvikles uden fans og så er der ingen tvivl om, at hele Joan Gamper-festen får en flad fornemmelse.

Barca indleder La Liga den 15. august hjemme mod Real Sociedad og endnu er modstanderen i Joan Gamper-kampen ikke fundet. Det vurderes dog til at blive Juventus.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder