Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmanns agent er landet i Barcelona

Transfermarked - 23. juli 2021
Griezmanns agent er landet i Barcelona

© Getty Images


Antoine Griezmann kan forventes at blive solgt denne sommer såfremt Barca modtager et acceptabelt bud. Det hænger udelukkende sammen med hans tårnhøje løn og nu kan El Chiringuito fortælle, at Griezmanns søster og agent, Maud, er landet i Barcelona.

I går, torsdag, landede hun i El Prat lufthavn med planen om at mødes med Barca i de kommende dage for at diskutere en eventuel transfer. Barca har behov for at skabe luft i et stramt lønbudget og det gør de altså ved at sende Griezmann videre i karrieren, da han er blandt de spillere, der tjener mest.

Griezmann selv ønsker et skifte tilbage til Atletico Madrid, men det ser umiddelbart ikke realistisk ud, da madrilenerne ikke er klar til at inkludere penge i en eventuel spillerbyttehandel - og Barca er udmærket klart over, at Griezmann fortsat har en høj markedsværdi hvorfor en handel lige nu er sat på pause.

Griezmann har trænet med i Barcelona siden han vendte retur fra sin ferie til trods for at utroværdige kilder havde rapporteret, at han havde nægtet at træne med. Han forventes endda at være en del af truppen til kampen mod Girona lørdag, men det er altså ene og alene Koemans beslutning.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder