Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Barca forlænger med Balde

Transfermarked - 23. juli 2021
Officielt: Barca forlænger med Balde

© FC Barcelona


Så er det på plads. Alejandro Balde har forlænget sin kontrakt i Barca frem til 2024. Forsvarsspilleren binder sig dermed til klubben og har fået en frikøbsklausul på intet mindre end 500 millioner euro. Det fortæller meget godt at klubben har tro på, at han vokser og udvikler sig endnu mere.

- Alejandro Balde er nået til enighed med Barca om at forlænge sin kontrakt med klubben til 30. juni 2024. Han skrev under denne torsdag sammen med præsident Joan Laporta, vicepræsident Rafael Yuste og Joan Soler og Jose Ramon Alexanco, skriver klubben på sin hjemmeside.

Balde er født for 17 år siden i Barcelona og knyttede sig til holdet i 2011 fra Espanyols ungdomssystem i en alder af bare otte år. Han er en del af 2003 generationen, men han har altid spillet et niveau over hans aldersgruppe og han har været med til at vinde ligaen på alle hold, han har spillet på.

I sidste sæson spillede han for B-holdet og fik 16 kampe. Hans gode præstationer har givet ham adskillige træningspas med førsteholdet og onsdag fik han spilletid mod Nastic, da han indledte kampen på Johan Cruyff Stadium. Nu står han med en ny kontrakt og med alle muligheder foran sig.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder