Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Joan Laporta: Vi er på rette vej med Messi

Transfermarked - 23. juli 2021
Joan Laporta: Vi er på rette vej med Messi

© Getty Images


Intet er lukket endnu. Barca har endnu ikke fået styr på klubbens økonomi hvorfor man endnu ikke har forlænget Messis kontrakt, som egentlig er udløbet, men som kan forlænges inden der er gået tre måneder efter udløb. I aftes blev Memphis Depay præsenteret og det gav anledning til spørgsmål til præsident Laporta fra pressen.

Her blev han bl.a. spurgt ind til Messi og hans kontraktsituation og Joan Laporta spillede med åbne kort og var meget ærlig i sin udtalelse omkring argentineren.

- Messi har altid sagt, at han ønsker at blive i Barca og vi er på rette vej med forhandlingerne. Yuste og Alemany arbejder hårdt på det. Alle ønsker, at Messi bliver i Barca i mange år endnu og spiller sammen med talentfulde spillere som Memphis.

- Vi er tilfredse med attituden, som alle parter involveret udviser. Messi er på ferie lige nu, men hans team arbejder på at vi alle er glade for den kontrakten.

- De spillere, som vi henter denne sommer, kan blive registreret (der var rygter om at de ikke kunne). Det er ikke let, men vi har et godt forhold til La Liga. Alemany gør et virkelig godt arbejde sammen med Yuste. Vi skal følge reglerne og vi er sikre på, at vi kan reducere lønbudgettet eller findes en løsning, som La Liga kan acceptere.

Messis ferie slutter i starten af august hvor planen er at han vender retur til Barca. På nuværende tidspunkt er han blevet fjernet fra Barcas trup på La Ligas officielle hjemmeside, men det er udelukkende som følge af protokollen, da han teknisk set ikke er Barca-spiller i disse dage.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder