Annonce


Annonce

Annonce

Laporta erkender: Der er interesse for Griezmann

Transfermarked - 23. juli 2021




På gårsdagens pressemøde af Memphis Depay fik journalisterne set sit snit til at få nogle svar fra præsident Joan Laporta om andre ting end hollænderen. Her blev der spurgt ind til Antoine Griezmann og hans fremtid, da der i disse dage er historier om, at han er på vej videre.

Laporta lagde ikke skjul på, at der er interesse for Griezmann og at man undersøger situationen, da klubben befinder sig i en svær periode rent økonomisk. Et salg af Griezmann kan bringe penge i kassen og kan løsne lønbudgettet rigtig meget.

- Griezmann er i dag Barca-spiller, men jeg kan ikke afvise, at der har været snak de seneste par uger. Vi regner med ham, men der er interesse i spilleren fordi, at han er verdensklasse, forklarede Laporta og fulgte op:

- Vi befinder os i et specielt marked, hvor der ikke er mange penge til rådighed og en masse forestilling omkring spillertransfers, som ikke finder sted. Griezmann er en stor spiller og der skal et stort bud på bordet før vi er interesseret. Der er situationer, som vi endnu ikke har set på, men vi må se, hvad der kommer til at ske.

- Griezmann har en værdi på markedet og der er interesserede klubber. Vi er i gang med at strukturere vores trup for at skabe en balanceret økonomi. Vi har bestemt ingen problemer med Griezmann. Vi elsker ham som professionel og vi er åbne for alle muligheder, der måtte komme, da vores situation er svær. Det til trods vil intet ændre på det faktum, at vi kommer til at skabe et konkurrencedygtigt holdt.

Om Barca får sin vilje og finder en klub, der er klar til at købe Griezmann, må tiden vise. Lige nu og her træner han med i klubben og det bliver desuden spændende at se, om Koeman inkluderer franskmanden i sin trup til kampen mod Girona i morgen aften. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta erkender: Der er interesse for Griezmann

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder