Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Memphis efter kampen: Jeg nød det meget

Nyheder: Af Søren Nissen - 24. juli 2021
Memphis efter kampen: Jeg nød det meget

© FC Barcelona


FC Barcelona spillede her til aften deres anden træningskamp i sæsonstarten, og det var denne gang med flere tilbagevendte førsteholdsspillere, som fik minutter i benene. Udover det, var Barcas nyerhvervelse, Memphis Depay, også på banen og få sine første minutter, og han var en tydelig glad mand efter kampen.

Memphis erstattede en skadet Rey Manaj kort før pausen og imponerede derefter med gode kombinationer, finter og ikke mindst et mål på straffe. Han var rigtig glad for sin præstation og udtalte bagefter kampen:

- Det var fantastisk, og jeg er meget glad for at spille mine første minutter i denne trøje. Jeg nød det meget. Tilskuerne var meget entusiastiske, energiske, og jeg nød at se dem på stadion. Jeg er bare rigtig glad.

Han er også godt klar over sin status og de forventninger, der er til ham, og han håber på at kunne markere sig som en af de vigtige spillere på Barca-mandskabet.

- De er normale (forventningerne, red.). Vi er i Barca og alle forventer meget af alle. Vi arbejder hårdt og håber på at opleve store ting med fansene. Jeg spiller fodbold for at underholde og glæde dem.

Selvom han nød at spille på stadionet, som er navngivet efter en af hans hollandske forbilleder, Johan Cruyff, så ser han også fremad og glæder sig meget til at træde ind på græstæppet på Camp Nou i Joan Gamper kampen mod Juventus, hvor han forventer en speciel stemning.

- At begynde her er godt, men jeg er sikker på, at det bliver helt fantastisk på Camp Nou. Jeg vil forsøge at overføre min energi til holdet og til alle fans. Det er en skøn følelse at være sammen med disse fans.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder