Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Lenglet afviser tilbud fra AS Roma

Transfermarked - 25. juli 2021
Avis: Lenglet afviser tilbud fra AS Roma

© FC Barcelona


Clement Lenglet er fast besluttet på at blive i Barca og har derfor afvist adskillige tilbud i løbet af sommeren. Der er kommet flere tilbud ind af døren på Camp Nou, men indtil videre er Barca ikke blevet enig med nogen klubber selvom en forhandling meget vil kan få et salg igennem.

AS Roma har ifølge avisen Sport budt 15 millioner euro for Lenglet. Franskmanden har selv afvist at skifte til Roma ligesom Barca har gjort det klart, at de ønsker 25 millioner euro for ham. Det er ikke urealistisk, at Barca takker ja til 20 millioner euro, men det kræver også at Lenglet er klar på at skifte.

Barca vurderer, at Lenglet er faldet i niveau og samtidig har man set Oscar Mingueza spille god fodbold ligesom Eric Garcia er kommet ind. Desuden har Ronald Araujo gjort sig godt bemærket og uanset hvordan Piqué spiller, så er han fast mand i midterforsvaret. Altså begynder Lenglet at blive overflødig og Barca ønsker at udnytte situationen til at tjene nogle penge på ham.

Det bliver bare ikke let. For Roma er angiveligt den tredje klub, som Lenglet har afvist at skifte til. Udelukkende fordi, at han ønsker at blive i Barca. Den catalanske storklub har på intet tidspunkt forsøgt at tvinge Lenglet ud. Men ønsker et respektfuldt exit for forsvarsspilleren, men det kan næppe afvises, at han bliver smidt på porten såfremt han fortsætter med at afvise tilbud i takt med at vi nærmer os transfervinduets afslutning.

Transfervinduet kører i lidt over en måned endnu, så der er rigeligt med tid selvom Barca har et kæmpe stykke arbejde forude i forhold til at balancere lønbudgettet, som er det helt store problem denne sommer.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder