Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Total kaos: Ilaix Moriba må ikke spille med B-holdet

Barcelona B - 25. juli 2021
Total kaos: Ilaix Moriba må ikke spille med B-holdet

© Getty Images


Ilaix Moriba er godt i gang med at grave sin egen fodboldgrav. Det kører ikke for stortalentet, der viste sig flot frem i slutningen af sidste sæson, men som nu kræver en større kontrakt end hvad Barca kan tilbyde ham. Han bruger interessen fra Premier League-klubber til at presse Barca til et bedre tilbud.

Barca gav ham klar besked: Klubben kan ikke tilbyde ham 6 millioner euro i løn pr. sæson. Hvis han ikke forlænger, så får han ikke lov til at træne med førsteholdet og han får ikke lov til at spille kampe. Det var forventet, at han ville blive smidt ned på B-holdet og spille der, men han blev afvist ved kasse 1. Der var ingen spilletid til Ilaix Moriba i B-holdets testkamp mod L'Escala. Her var han slet ikke med i truppen.

Det hænger altså sammen med, at Ilaix Moriba kræver for meget i løn og klubben forsøger at fortælle ham, at den ikke kan imødekomme hans krav. Derfor er det nu op til Ilaix Moriba at beslutte hvad han vil. Han har allerede mistet dyrebar minutter, da han reelt set ville have været med mod Nastic og Girona, men på kun af sin stædighed har han altså set til hjemmefra i stedet for at være på banen.

Nu forlyder det, at Barca har givet ham det afgørende tilbud: Accepter det tilbud, som er på bordet nu, men med mulighed for at forhandle en ny løn på plads når han fylder 21 år. Han er i dag 18 år og på den måde vinder Barca lidt tid til at få styr på klubbens økonomi og måske er man bedre rustet til at kunne tilbyde Ilaix Moriba mere i løn om et par år.

Desuden er Ilaix Moriba i forvejen den bedst betalte La Masia-spiller, så på den baggrund har Barca heller ikke tænkt sig at smide endnu flere penge efter ham end han allerede tjener. Det er en kaotisk situation, da Ilaix Moribas udvikling pt. er gået i stå og han får ingen spilletid. Lige nu og her er der ingen som ved, om han bliver i klubben eller gør brug af interessen fra enten Chelsea eller Manchester City.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder