Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG vil sælge Rafinha: Barca kan tjene på det

Transfermarked - 26. juli 2021
PSG vil sælge Rafinha: Barca kan tjene på det

©


Det er et år siden, at Rafinha skiftede fra Barca til PSG uden en transfersum. Barca modtog ingen penge for transferen, men til gengæld fik man inkluderet to aftaler: Variabler og 35% ved et fremtidig salg. Nu står PSG til at sælge Rafinha og det kan Barca således tjene på.

Mauricio Pochettino brugte kun Rafinha otte gange fra start i sidste sæson og den argentinske træner ser ikke Rafinha som urørlig hvorfor han ikke vil stå i vejen for at klubben sælger ham. Lazio, AC Milan og Aston Villa har ifølge Marca alle vist interesse i Rafinha.

Der er tale om en pris på 10 millioner euro hvorfor Barca i den tilfælde vil komme til at tjene 3,5 millioner euro. Taget klubbens nuværende økonomiske situation i betragtning, så er 3,5 millioner euro rigtig mange penge. Man knokler på livet løs for at få styr på klubbens økonomi og hvis man kan få penge ind udefra, så tager man glædeligt imod.

Variablerne er endnu ikke udløst. Rafinha har ikke opnået det store i PSG og derfor ser det ud til, at det kun er de 35% fra et salg, som Barca kommer til at tjene på Rafinha.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder