Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alejandro Balde banker på døren til førsteholdet

Nyheder - 26. juli 2021Alejandro Balde banker på døren til førsteholdet

© Getty Images


Skal Barca ud og investere i en ny venstreback eller skal man give Alejandro Balde chancen? Den 17-årige back har imponeret i de to træningskampe mod Nastic og Girona og Ronald Koeman glæder sig over udviklingen og ser et stort potentiale.

Det kan ene med, at man endelig har fundet en venstreback, som kan give Jordi Alba konkurrence og ikke mindst overtage pladsen på sigt. Barca har haft adskillige backs inde, som ikke har kunne hamle op med Alba og som siden er sendt videre. Med Balde banker for alvor på døren til førsteholdet.

Han har netop forlænget sin kontrakt med klubben og skrevet under på en frikøbsklausul på 500 millioner euro, så kontrakten er der styr på og samtidig gør han det så godt på banen, at flere og flere får øjnene op for ham. Da han blev interviewet for nyligt gad han ikke tale om, hvad han håbede fremtiden ville bringe. Han satser på at levere varen dag til dag og så må han se tiden an.

Med sine flotte kampe mod Nastic og Girona er det nu op til Ronald Koeman hvor meget han vil gøre brug af backen. Der er ingen tvivl om, at man i Barca endelig kan glæde sig over en ny venstreback og håbet er, at han slår igennem og viser sig som værende fremtidens venstreback i klubben. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

29 min. Ansu Fati har en kontrakt til 2027 og en...
1 t. FC Barcelona vil slet ikke lytte på tilb...
2 t. Manchester United er interesseret i at h...
3 t. FC Barcelona har kontaktet Ousmane Dembé...
4 t. Alexia Putellas med sin anden Ballon d'O...
5 t. Jordi Roura: "Man kan ikke spille perfek...
6 t. Xavi ser Lamine Yamal som det største ta...
7 t. Lionel Messi: "Når jeg stopper karrieren...
8 t. Vitor Roques drøm er at spille i FC Barc...
9 t. FC Barcelona er gået i avancerede forhan...

Ugens mest læste

Seneste nyheder