Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Sassuolo nærmer sig Rey Manaj

Nyheder - 26. juli 2021
Medie: Sassuolo nærmer sig Rey Manaj

© FC Barcelona


Der var mange spørgsmålstegn, da Rey Manaj fik lov til at sparke et straffespark mod Nastic i holdets første kamp denne pre-season. Det er næsten givet, at han skal videre denne sommer og derfor var det oplagt, at en anden fik lov til det. Men spekulationerne begynder så småt at vokse.

Sassuolo har længe været i snak med Barca om at hente Rey Manaj og Barca var da også villige til at sende ham afsted. Barca købte ham fri for 700.000 euro i januar 2020 og kan nu tjene et par millioner på ham. Han har egentlig en frikøbsklausul på 50 millioner euro, men det er totalt urealistisk at man kan få det for ham i dagens marked, hvor mange klubber mangler penge.

Ikke desto mindre fortæller Sport, at Barca og Sassuolo fortsat er i snak omkring Rey Manaj og selvom han har vist god figur i de to indledende træningskampe, så ser Barca det som et oplagt valg at sælge ham for at få penge i klubkassen.

Rey Manaj er ikke ukendt med italiensk fodbold. Han har tidligere spillet i Cremonese og Inter samt haft lejeophold i både Pescara og Pisa før turen gik til Granada. I 2018 købte Albacete ham og det var herfra, at Barca købte ham. Med sine 24 år er det ved at være på tide, at han finder sig til rette et sted og det kunne umiddelbart godt tyde på, at det bliver i italienske Sassuolo.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder