Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca satser på snarlig Messi-forløsning

Nyheder - 26. juli 2021
Barca satser på snarlig Messi-forløsning

© Getty Images


Lionel Messi er fortsat uden kontrakt mens han holder en velfortjent omgang sommerferie. Hans team i Barcelona forhandler med klubben og holder sig opdateret på klubbens gøren på transfermarkedet, hvor det gælder om at skrabe penge ind så man har en sikkerhed over for La Liga.

Lønbudgettet har længe været i vejen for at Messi kunne forlænge sin kontrakt med Barca, men endnu har klubben ikke fået styr på det. Til gengæld ligner det efterhånden at man nærmer sig målet, da adskillige spanske medier rapporterer, at Barca håber på, at kunne bekræfte forlængelsen af Messis kontrakt indenfor 10 dage.

Messis ferie slutter i starten af august og det er endnu usikkert, om han når at komme tilbage før man endegyldigt kan annoncere forlængelsen. Vilkårene mellem Messi og Barca har længe været på plads. Der mangler ikke at blive udbedret noget i kontrakten, det er udelukkende forholdet mellem Barca og La Liga, der skal på plads før klubben kan få godkendt en forlængelse af Messi.

Derfor har Messi med ro i maven kunne spille Copa America og siden tage på ferie, da der fra hans side ikke kræves noget. Til gengæld er hans team hjemme i Barcelona tæt på klubben for at følge med i udviklingen med håbet om, at klubben lever op til La Ligas krav før man kan annoncere forlængelsen.

Umiddelbart skulle den falde i denne uge - og senest i næste uge. Transfermarkedet lukker om lidt over en måned, så der er tid at løbe på endnu, men Messi-sagen er ikke den eneste, som klubben arbejder på, så jo hurtigere man kan få styr på det, jo hurtigere kan man komme i gang med øvrige emner, som kræver omhyggeligt arbejde: Heriblandt salg og udlejning af spillere.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder