Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Barca og Neymar slutter fred

Nyheder - 26. juli 2021Officielt: Barca og Neymar slutter fred

© Getty Images


Siden Neymar forlod Barca for at spille i PSG har der været retssager mellem de to partere. Denne mandag meddeler Barca i en officiel pressemeddelelse, at man har indgået et forlig udenom retten og dermed slutter Barca og Neymar endegyldigt fred.

- En aftale er underskrevet af klubben og spilleren om at afslutte de verserende retssager mellem parterne, skriver klubben på sin hjemmeside og dermed har man altså hånd i hånd klaret sagerne internt uden at det skulle komme hele vejen til retten, som egentlig stod til at afgøre sagen.

Hvad man ellers har fundet ud af internt fortæller historien ingenting om. Neymar mente i sin tid, at Barca skyldte ham penge, mens klubben ikke mente, at Neymar var berettiget til at få udbetalt den omdiskuterede loyalitetsbonus. Ikke desto mindre er der nu ro på disse kanter.

Man kan nu endegyldigt slå fast, at luften er renset mellem Barca og Neymar og det var da også en af sagerne, som kom i medierne, da Barca offentligt var interesseret i at hente Neymar tilbage de seneste to år. Økonomisk set lykkedes det aldrig, men mange var uforstående, da der altså kørte sager mellem de to parter.

Neymar har for nyligt forlænget sin kontrakt i PSG, så at man har renset luften er afgjort ikke fordi, at Neymar skulle være på vej retur. Det har Barca slet ikke penge til i disse dage. Omend er det helt sikkert positivt for alle involverede, at luften nu er renset. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

29 min. Sergio Ramos: "Score mit første mål mod ...
1 t. Pablo Torre, som er udlejet til Girona, ...
3 t. FC Barcelona er på ingen måde bekymret f...
5 t. Victor Osimhen: "Da jeg var yngre var mi...
7 t. Der er primær usikkerhed omkring Joao Ca...
9 t. Gavi og Gündogan starter mod Sevilla. Al...
10 t. Robert Lewandowski starter mod Sevilla. ...
11 t. Mendilibar (Sevilla-træner): "Hvordan vi...
12 t. Juan Mirandas kontrakt hos Real Betis ud...
13 t. Xavi: "Vi behandler Lamine Yamal som en ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder