Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca overvejer en velgørenhedskamp mod Man City

Nyheder - 27. juli 2021
Barca overvejer en velgørenhedskamp mod Man City

©


I disse dage har planlægger Barca en velgørenhedskamp mod Manchester City. Kampprogrammet begynder så småt at blive tætpakket med træningskampe før ligaen starter, så kampen mod Pep Guardiolas mandskab står umiddelbart til at blive spillet lige efter den første ligakamp mod Real Sociedad.

Den 15. august indleder Barca ligaen med en hjemmekamp mod Real Sociedad og bare få dage efter - den 19. august - planlægger man at tage imod Manchester City i en kamp, hvor det ikke handler om penge til de to klubber, men hvor indtjeningen er meget vigtigt.

Man har nemlig tænkt sig at donere alle indtjente penge på kampen til personer, der er ramt af ALS (amyotrofisk lateral sklerose) som f.eks. Barcas tidligere målmandstræner Juan Carlos Unzue. Til gengæld er det afgørende hvor mange fans klubben må lukke ind. Det hele handler om at underholde på banen og få folk på lægterne så man kan tjene penge til velgørenhed - så hvis ikke man får lov til at åbne mere op for stadion, så bliver det næppe til noget.

Hvis kampen skal spilles bag lukkede døre eller med et lavt antal tilskuere, så kan det altså ikke betale sig at sætte kampen på benene når man så ikke får sprøjtet penge ind, som man kan donere. Lige nu afventer Barca og Manchester City svar. Selve kampens planlægning er på plads og er klar til at blive programsat.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder