Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann er klar til at gå ned i løn

Transfermarked - 27. juli 2021
Griezmann er klar til at gå ned i løn

© FC Barcelona


Antoine Griezmann er inde i en svær periode. Han fik spilletid mod Girona og er i gang med forberedelserne til den nye sæson, men han har ingen anelse om han bliver i Barca eller skal flytte igen. Barca havde egentlig ikke spurgt ind til om han er klar til at gå ned i løn, da klubben så ham som et salgsobjekt.

Klubben har behov for at sælge ud for at tjene penge, og her kommer Griezmann ind i billedet med sin høje markedsværdi. Til gengæld ser det ikke ud til, at Barcas plan kan blive fuldført. Atletico Madrid er klar til en byttehandel, men Barca ønsker at modtage penge oven i handlen. Det er Atletico Madrid ikke klar på og derfor er snakken lige nu blevet parkeret.

Til gengæld har Griezmann gjort det klart for Barca: Hvis ikke han skifter til Atletico Madrid, så er han klar til at gå ned i løn for at blive i Barca. Der har ellers været bud fra Premier League-klubber, men Griezmann er ikke klar til at tage skridtet til England. Hans ønske er at blive i Barca eller skifte retur til Atletico Madrid.

De fleste spillere går i disse dage 50% ned i løn og det er angiveligt ikke noget, som bremser Griezmann i at blive i klubben. Han er i hvert fald klar til at tage snakken og med den høje løn, som franskmanden får, så kan 50% i den grad mærkes på klubbens lønbudget.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder