Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca vil forfremme Iñaki Peña til førsteholdet

Nyheder - 27. juli 2021
Barca vil forfremme Iñaki Peña til førsteholdet

© FC Barcelona


Keeper Iñaki Peña kan se frem til at agere back up for Marc-André ter Stegen i næste sæson. Situationen er nemlig den, at Neto i disse dage taler om at blive solgt for at få fast spilletid et andet sted. Han har ikke haft heldet til at slå Ter Stegen af og nu er tiden inde til at han tager videre.

Endnu er der ingen aftale på plads omkring en transfer af Neto, men det forventes at ske indenfor de kommende uger. I mellem tiden har Barca haft behov for at drøfte situationen omkring hvem der så skal være andenmålmand, og man ser Iñaki Peña som det rigtige bud.

Iñaki Peña har ofte været udtaget til førsteholdet når Koeman vil have tre keepere i truppen eller da Ter Stegen var skadet. Så på den måde har han allerede vist sig frem og klubben vurderer ham stærk nok til at blive forfremmet til førsteholdet og implementeres som andenmålmand.

Iñaki Peña er efterhånden blevet 22 år, så det er også ved at være på tide, at han tager det næste skridt i sin karriere. Han har længe haft bud fra øvrige klubber, men han har afvist dem år efter år for at slå igennem hos Barca. Om han kommer til det med Ter Stegen i målet er svært at vurdere - men fra næste sæson får han i hvert fald en ny og forbedret kontrakt der gør ham til førsteholdsspiller.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder