Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ronaldinho: Barca skal pensionere nummer 10

Nyheder - 28. juli 2021
Ronaldinho: Barca skal pensionere nummer 10

© Getty Images


Ronaldinho har altid snakket godt om Lionel Messi og er ikke i tvivl om, at argentineren er verdens bedste fodboldspiller. Som alle andre håber Ronaldinho på, at Messi snart forlænger sin kontrakt, da han har endnu flere gode år i benene.

Messis kontrakt med Barca udløb for en måned siden og klubben har knoklet på livet løs for at finde en økonomisk situation der kan sikre en forlængelse af Messi, men endnu er det ikke lykkedes. Ronaldinho håber dog på en snarlig forløsning.

- Messi skal blive i Barca. Når han stopper karrieren, som forhåbentligt er om lang tid, så skal Barca pensionere nummer 10 og ingen må nogensinde spille i den igen, fortæller Ronaldinho til TuttoMercato.Da Messi netop brød ud på den store scene spillede han kortvarigt sammen med Ronaldinho. Det var Ronaldinho, som lagde op til Messis første mål med et elegant - og typisk - vip fra brasilianerens fødder. Om Messi får lov til at trække i Barca-trøjen igen bliver spændende at se. Lige nu og her leder Barca fortsat efter svar for at kunne forlænge med ham.

Ronaldinho selv var senest i aktion for Barcas legends, hvor han viste sine kvaliteter atter engang. Selvom formen ikke er som den har været, så mister han aldrig sin fodboldglæde og det var til at se. Du kan se højdepunkter fra den kamp ved at trykke her.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder