Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Allegri bekræfter Juventus' interesse i Pjanic

Transfermarked - 28. juli 2021
Allegri bekræfter Juventus' interesse i Pjanic

© Getty Images


Miralem Pjanic er blandt de spillere, der for alvor er ramt af Barcas økonomiske situation. Da klubben skal have justeret lønbudgettet og tjent nogen penge, er Pjanic blandt de spillere, som klubben vil sælge for at løsne op for økonomien. Og senest har Juventus-træner Massimiliano Allegri bekræftet Juventus' interesse i bosnieren.

Således kom han med en kommentar, der indirekte bekræfter interessen, da Pjanic er en fremragende frisparksskytte.

- Vi har Ronaldo, som er god fra distancen og Dybala som er fremragende tættere på mål. En af dem sparker med højre og den anden med venstre. Vi henter måske en anden højrefodet spiller, som også er god til frispark. Vi arbejder på det, fortæller Allegri og alle italienske medier erfarer, at han taler om Pjanic.

Der kan dog være tale om en lejeperiode. Således meddeler spanske medier, at Juventus ønsker at leje Pjanic i to sæsoner eller i én sæson med mulighed for at købe ham fri. Barca er egentlig til at tale med, men de ønsker ikke at betale en eneste krone i løn til Pjanic. Hele lønnen skal Juventus overtage og det er da også set mange gange før, at klubben der lejer spilleren overtager 100 procent af spillerens løn.

Pjanic har haft en håndfuld tilbud på bordet, men hans ønske har hele tiden været at rykke retur til Juventus og det ser altså ud til at ske meget snart.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder