Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Truppen til Tyskland-turen

Nyheder - 28. juli 2021
Officielt: Truppen til Tyskland-turen

© Getty Images


Barca skal en tur til Tyskland, hvor de slår en træningslejr op og udnytter lejligheden til at spille en træningskamp mod Stuttgart. Her til formiddag har Ronald Koeman udtaget sin trup til kampen og det er blandt andet med Martin Braithwaite.

Braithwaite, Busquets og Alba er i dag alle tilbage fra deres sommerferie og indleder dermed nu sæsonforberedelserne. Der mangler stadig nogle spillere, men de knytter sig til holdet om et par dage.Holdet trænede på Tito Vilanova-banen klokken 9.30 i morges og flyver til Tyskland indenfor ganske få timer.

FC Barcelonas trup til Tyskland-turen
Neto, Inaki Pena, Arnau Tenas, Dest, Piqué, Araujo, Busquets, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Puig, Lenglet, Alba, Roberto, De Jong, Umtiti, Memphis, Collado, Demir, Gavi, Nico, Comas, Balde, Maja og Mortimer

Miralem Pjanic og Samuel Umtiti er også med i truppen selvom de endnu ikke er sikret en plads i truppen til næste sæson. Pjanic ventes at rykke til Juventus mens man arbejder på at finde en løsning for Umtiti. Desuden vendte Ronald Araujo også tilbage tidligere på ugen og han er derfor også med. Han var med Uruguay til Copa America.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder