Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Alligevel ingen tilskuere mod Juventus

Nyheder - 28. juli 2021
Medie: Alligevel ingen tilskuere mod Juventus

© FC Barcelona


Der var glæde - og skuffelse - i Barca, da klubben fik information om, at de måtte lukke 20% tilskuere ind på Camp Nou til Joan Gamper-kampen mod Juventus næste måned. Barca var skuffede over at det kun var 20% og ikke 50%, men nu ser det ud til, at sagen har taget en stor drejning.

Ifølge Catalunya Radio har de nemlig erfaret, at Sundhedsministeriet i Spanien har besluttet at trække i land i forhold til de seneste Covid-19 tal. Det viser sig nu at man pønser på at lukke af for tilskuere til kampen og det er et stort slag i hovedet på Barca - omend sikkerheden kommer i forreste række.

Klubben havde ellers glædet sig til endelig at kunne sælge billetter og at spillerne for første gang i over et år kunne spille foran fansene på Camp Nou. Desuden ville der også blive solgt en masse merchandise, men alt dette ser ud til at blive droppet.

Endnu er det ikke bekræftet, at Barca ikke må lukke tilskuere ind på stadion, men hvis man allerede har købt en billet til kampen, så er det en rigtig god idé at følge op på informationerne der udsendes i forbindelse med kampen. Måske får man slet ikke lov til at komme på Camp Nou.

BarcelonaFC.dk har i løbet af de seneste par dage modtaget mange henvendelser fra danske fans, som ønskede at købe en billet til kampen. Alle har fået besked om, at man lige skal holde ekstra øje, da det altså kan ske, at der ingen tilskuere må komme på stadion.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder