Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sergino Dest har afvist flere lukrative tilbud

Transfermarked - 29. juli 2021
Sergino Dest har afvist flere lukrative tilbud

© Getty Images


Sergino Dest skal ingen steder. Han ønsker at blive i Barca og sådan ender det også med at blive. Amerikaneren har ellers ikke skulle lede langt efter tilbud denne sommer, da de nærmest er væltet ind - men ingen har formået at fravriste ham drømmen om at blive i Barca.

Overordnet set er der tale om, at Dest har en træner, som han stoler på og som han tror, at han kan udvikle sig under. Han er desuden klar over, at han fortsat kan og skal udvikle sig og han ser Barca som det ideelle sted for at kunne forbedre sig selv. Derfor har han afvist alle tilbud selvom han kunne tjene klart flere penge andre steder.

Tre klubber menes at have sendt tilbud afsted. Arsenal, Dortmund og Monaco har alle forsøgt at kapre Dest, men det har de ikke haft held med til trods for at Dest udmærket er klar over, at Barca kunne bruge pengene ved at sælge ham, men klubben har gjort det klart, at han overhovedet ikke står i en position, hvor han bare skal sælges. Klubben tror på, at Dest har en plads på holdet i fremtiden og derfor har man ikke tænkt sig at sælge højrebacken.

20-årige Dest kom til Barca fra Ajax og har indtil videre spillet 41 kampe. Desuden har han i år fået en håndfuld kampe for USA hvilket har gjort det til et rekordår. I 2019 spillede han med i tre landskampe, i 2020 blev det til to kampe mens han i år har spillet med i seks kampe.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder