Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kampen mod Juventus rykkes væk fra Camp Nou

Nyheder - 29. juli 2021
Kampen mod Juventus rykkes væk fra Camp Nou

© FC Barcelona


Barca skal næste måned møde Juventus i Joan Gamper-kampen, som typiske er kampen der kickstarter sæsonen og hvor et fuldt Camp Nou på en festlig dag bliver præsenteret for den nye trup. På grund af Covid-19 bliver det dog totalt anderledes i år.

Egentlig fik man lov til at lukke 20.000 tilskuere ind på Camp Nou og billetsalget gik straks i gang, men nu har Barca ifølge Mundo Deportivo, Marca og Sport fået besked på, at de ikke må lukke tilskuere ind alligevel. I den forbindelse har klubben valgt at rykke kampen til Johan Cruyff Stadium. Det er endnu ikke bekræftet af klubben selv, men det forventes at ske snart.

Kampen rykkes til det meget mindre Johan Cruyff Stadium, hvor man må lukke 3000 tilskuere ind. Derfor bliver det slet ikke som tidligere år, hvor hele dagen egentlig er lagt i festens farver forud for en ny sæson og for at hylde klubbens stifter. Til gengæld afvikler man kampen, men det bliver i nogle helt andre rammer.

Tristheden er stor hos Barca, der i første omgang håbede på, at man måtte lukke 50.000 tilskuere ind på stadion. Så fik man at vide, at det kun er 20.000 og nu går meldingen på, at man kun må lukke 3.000 ind hvorfor kampen vurderes til at blive rykket til Johan Cruyff Stadium, der ligget et par kilometer fra Camp Nou.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder