Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Ilaix Moriba er mere ude end inde

Transfermarked - 29. juli 2021




Ilaix Moriba og Barca havde planlagt et møde til i mandags, men man rykkede det til i går, onsdag, så hvis man kunne nå at blive enig om de kontraktlige forhold, så ville han rejse med førsteholdet til Tyskland. Som bekendt lykkedes det ikke og han sidder fast hjemme i Barcelona.

Barcas B-hold møder FE Grama i dag, og heller ikke her er Ilaix Moriba. Barca fastholder altså sit krav om, at Ilaix Moriba ikke må træne eller spille med førsteholdet og ej heller spille med B-holdet såfremt han ikke accepterer klubbens tilbud. Efter mødet onsdag, hvor man ikke kom tættere på en konklusion, står han mere ude end inde, beretter Mundo Deportivo og RAC1.

Det er alene lønnen, som skaber problematikken mellem parterne. Ilaix Moriba kræver mere end Barca har tilbudt ham, og selv på onsdagens møde holdt hans repræsentanter fast i ønsket om en højere løn. Barca har ikke mere at give af, og derfor blev mødet ingen succes. Ilaix Moriba skal beslutte sig for om han vil acceptere Barcas tilbud så han igen kan komme i kamp for klubben eller om han vil lade sig sælge.

Det er dyrebare øjeblikke, som han misser på grund af sin umiddelbare grådighed. Han viste sig selv frem i sidste sæson og stod til en forfremmelse og ikke mindst pre-season med førsteholdet denne sommer, men han var ikke i kamp mod hverken Nastic eller Girona og nu er han ikke med i Tyskland, hvor Barca lørdag møder Stuttgart. Her kunne han virkelig have vist sig selv frem, men han sidder fast hjemme i Barcelona og på nuværende tidspunkt er der ingen aftale på bordet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Ilaix Moriba er mere ude end inde

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder