Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kampen mod Manchester City rykkes

Nyheder - 30. juli 2021
Kampen mod Manchester City rykkes

©


Kampen er endnu ikke bekræftet, men Barca og Manchester City er i snak om at spille en træningskampen i velgørenhedens navn, men kampen bliver næppe offentliggjort i disse dage, som det ellers var ventet. Det sker efter at kampen mod Juventus er rykket fra Camp Nou til Johan Cruyff Stadium.

Egentlig stod Barca til at skabe en festdag når de på Camp Nou skulle tage imod Juventus foran 20.000 tilskuere. Kampen spilles dog ikke på Camp Nou, da klubben er blevet beordret til ikke at lukke tilskuere ind alligevel. Derfor har klubben besluttet sig for at rykke kampen til det meget mindre Johan Cruyff Stadium, hvor kun 3.000 må lukkes ind.

Barca kunne reelt set godt inviteret Manchester City til Barcelona og spille en velgørenheds kamp på Johan Cruyff Stadium, men man har valgt at droppe det - udelukkende fordi, at to så store hold kan genere langt flere penge til et godt formål end tilfældet er under de nuværende omstændigheder. 3.000 solgte billetter rækker ikke langt.

Derfor rykker man kampen mod Manchester City til et endnu ukendt tidspunkt. De to klubber ønsker tæt på fyldt stadion for at rejse en masse penge til patienter ramt af ALS. Den tidligere Barca-mand, Juan Carlos Unzue, er ramt af ALS, og det er i hans navn, at de to klubber ønsker at spille for netop at opretholde fokus og hjælpe rent økonomisk fra alle pengene man tjener igennem billetsalg.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder