Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Jordi Alba nægter at gå ned i løn

Nyheder - 30. juli 2021
Jordi Alba nægter at gå ned i løn

© Getty Images


Barcas ledelse er på hårdt arbejde i disse måneder, hvor det gælder om at få ryddet godt op i klubben. Ingen kunne have forudset de enorme skader, som Covid-19 har forårsaget og derfor blev Joan Laporta præsident på et meget sårbart tidspunkt.

Laporta er godt i gang med at få ryddet op og det betyder, at flere af spillerne skal ned i løn for at blive i klubben. Man har ikke i sinde at smide sine veteraner ud, men man kræver samarbejde og det ser lige nu ud til, at Jordi Alba er den spiller, som giver størst modstand. Ifølge Mundo Deportivo og Marca har han umiddelbart afvist at gå ned i løn.

Barca skal skabe luft i lønbudgettet og har derfor bedt flere spillere om at gå ned i løn. Gerard Piqué var den første til at godtage en lønreduktion på 50% mens Sergio Busquets også er klar til at ofre sig for klubben. Sergi Robertos situation er noget anderledes, da hans kontrakt udløber om et år og derfor skal klubben sælge ham denne sommer for at få penge for ham. Alternativt kan klubben forlænge med ham hvis han accepterer at gå ned i løn.Der er desuden lige nu tale om - især hos Sport - at Barca har tilbudt spillerne at modtage 60% af deres løn i den kommende sæson mens de øvrige 40% bliver spredt udover de kommende sæson. Den slags fungerer dog ikke hos La Liga, som ikke vil godkende at man omgås på den måde. Derfor kan man næppe regne med den historie.

Om Jordi Alba og Barca finder hinanden bliver spændende at følge. Alba er udmærket klar over, at han har noget at skulle sige i klubben og ingen har hidtil givet ham konkurrence på pladsen hvorfor Barca helt sikkert er klar til at gå ekstra meter for venstrebacken. Hvor langt klubben vil gå må tiden vise.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder